Novel lucah datin azizah

Bayangkan setahun lebih berkenalan, hanya bercakap dalam email dan telefon. Dan aku sebagai good listener hanya mampu mendengar keluhan dan tangisan beliau berkenaan sikap suaminya yang tidak menunaikan tanggungjawab dengan baik. memula tu dia segan sebab tak biasa, tetapi kalau dah ayat power, berjaya jugak aku pujuk dia untuk melancap sendiri.

Masa mula-mula berkenalan tu tentulah masih malu-malu. Tapi bila dah lama berkenalan, semuanya tiada malu-malu lagi. Suara dia masa tu jangan cakap la, perghhhhhhhhhhh...!

Mungkin gelihatinya bila tengok gelagat anak muda....

novel lucah datin azizah-82novel lucah datin azizah-61novel lucah datin azizah-88

dah lama dok target kat tetek dia yang gedebak besar tu....!! Bab nikah kawin, hubungan suami isteri semua dia cakap. kalau kita layan baik, ayat power memang dah boleh racun la tu...! Memang aku pun time tu melancaplah sama mendengarkan suara dia yang sexy tu! Kekadang tu ada jugak dia sent email kartun lucah la, cerita lucah la, tapi semuanya dalam English. Aku kalau dah dengar suara begitu mesti adik aku kat bawah tu mencanak...! Badan dia dah la rendah sedikit dari aku tapi kat dada tu membuak-buak macam nak terkeluar je dari baju tu. Masa tu dah pukul 12 lebih, aku pun nak hantarlah dia balik.

Leave a Reply